Mirka GRIMALDI (DÍREROVÁ)

profesia: producent, výkonný producent, produkčná
e-mail: mirka.grimaldi@gmail.com
telefón: +421 908 100 524
web: http://grimaldiproduction.sk

Foto
© Ondrej Synak

Filmografia

Rok Originálny názov Anglický názov Profesia
2021 Alojz Hanúsek, muž s kinoaparátom výkonný producent
2020 Muž so zajačími ušami výkonný producent
2020 Kata Strofová zachraňuje Vianoce koproducent, výkonný producent
2020 Milan Sládek koproducent, výkonný producent
2019 Sviňa výrobca, výkonný producent
2018 Tlmočník výkonný producent
2017-2019 Tresky Plesky koproducent, výkonný producent
2016 Profesionálna cudzinka koproducent, produkcia
2015 Vojtech koproducent, výkonný producent
2014 Krkavčie matky? výkonný producent, produkcia
2014 Zamlčaná identita produkcia
2014 Projekt Slovensko 2.0.- Pohreb prezidenta skript
2013 Odchádzanie produkcia
2013 Aj my sme tu doma produkcia
2013 Čo mu iné ostáva produkcia
2013 Banícky chlebíček výkonný producent, produkcia
2012 Zoltán, dobrý človek produkcia
2011 Hrad- 24 krátkych filmov produkcia
2011 0800 800 818 produkcia
Táto web stránka používa cookies k analýze návštevnosti a bezpečnej prevádzke web stránky. Kliknutím na tlačidlo „OK“ prijímate súbory cookies a beriete na vedomie naše podmienky ochrany osobných údajov Viac.
OK